Φωτιά Κερατέα / Φωτιά στην Κερατέα: "Δεν πρέπει να περάσουν οι φλόγες στον ... : Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.

Φωτιά Κερατέα / Φωτιά στην Κερατέα: "Δεν πρέπει να περάσουν οι φλόγες στον ... : Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι ...
Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι ... from www.updatetimes.gr
Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. 8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε

Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.

Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

Φωτιά στην Κερατέα | DIFERNEWS
Φωτιά στην Κερατέα | DIFERNEWS from difernews.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα.

Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. 8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020.

Φωτιά στην Κερατέα
Φωτιά στην Κερατέα from www.newsit.gr
Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.

Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama